Idejno Rešenje

1.

Projektovanje

2.

Izrada Nameštaja

3.

Dostava i Montaža

4.

Idejno Rešenje

Ukoliko ste odlučili da izradite nameštaj za vaš dom ili poslovni prostor, potrebno je da rezervišete termin izlaska na teren sa ciljem sastanka sa našim dizajnerom.

U obe varijante je najbitnije da nam iznesete vaše želje u pogledu izgleda nameštaja (fotografije ili skice), kao i okvirne dimenzije komadnog nameštaja ili prostora u koji bi nameštaj trebalo da se smesti

Nakon dobijenih informacija, naš tim obrađuje ponudu i u što kraćem roku vam saopštavamo cenu.

Projektovanje

Sledeći korak je merenje prostora, a na teren se ne izlazi jedino u slučaju izrade komadnog nameštaja u prostoru, za koji nije potrebno uzimati mere.

Projektovanje nameštaja se obavlja nakon dobijanja tačnih mera sa terena,a prednost je bolje sagledavanje konačnog izgleda nameštaja.
U ovoj fazi imate uvid u finalni izgled vašeg novog nameštaja.

Po vašem odobrenju a nakon usaglašavanja svih detalja, crteži se šalju u proizvodnju, i krećemo sa izradom.

Izrada Nameštaja

Duži vremenski period se trudimo da budemo sve bolji i profesionalniji, a naš tim se stalno usavršava i širi.
Naš osnovni cilj je kvalitet u odabiru materijala i okova koje koristimo I zadovoljstvo kupca koje je uvek na prvom mestu.

Nekoliko dana pre dogovorene montaže vas kontaktiramo, kako biste se pripremili za naš dolazak

Dostava i Montaža

Pre našeg dolaska je potrebno da pripremite prostor u koji se nameštaj unosi, u smislu uklanjanja svih postojećih elemenata koji bi smetali prilikom montaže novog nameštaja, kao i ukoliko je pre naše montaže bilo potrebno da se izvedu neke električne i vodovodne instalacije.

Naši montažeri se ne bave priključivanjem elektro I vodovodnih instalacija (rerna, ploča, aspirator, sudomašina, frižider, slavina). Neophodno je da se za priključivanje tehnike angažuju stručna lica, a mi vam možemo dati preporuku, ukoliko ih niste obezbedili pre toga.

Trudimo se da montažu završimo u što kraćem roku i ona može trajati od jednog do tri dana u zavisnosti od veličine i složenosti posla.

 

 

Popunjavanjem forme ispod, možete zakazati termin izlaska na teren

  kuhinje

  cipelarnik

  klizni garderoberi

  plakari

  kancelarijski nameštaj

  Pozovi